Az épület teljes külső homlokzatának hőszigetelési és színezési munkáit elvégezték, a mosó helyiség teljes belső felújítása megtörtént, új padló és falburkolat került kialakításra, megújult a világítás és páraterhelésre méretezett, hőszigetelt, szekcionált kaput helyeztek el - tájékoztatott Rétvári Bence, a térség országgyűlési képviselője. A garázsállás teljes felújítása megtörtént, új garázskaput építettek be, kicserélték az elektromos vezetékeket és korszerű világítótesteket szereltek fel.  Fertőtlenítő helyiséget alakítottak ki burkolt felületekkel, garázsból történő megközelítési lehetőséggel. A fém raktárajtókat és a nappali tartózkodók fa ablakait műanyag kültéri nyílászárókra cserélték.
A meglévő szekcionált garázskapuk teljes karbantartási és javítási munkáit is elvégezték a biztonságos üzemeltetés érdekében. A garázsok belső felületén a festési munkák is elkészültek. A nappali tartózkodóhoz közeli folyosón új ajtónyílást alakítottak ki a kivonulás gyorsaságának növelése érdekében.
Az éjszakai pihenőket elválasztották egymástól, hogy az éjszakai szolgálatot teljesítőknek elkülönített pihenési lehetőséget biztosítsanak.

A legnagyobb léptékű hátralevő feladat a térburkolat elhelyezése. A munka teljes befejezéséig még körülbelül 2 hónap van hátra.