Tisztelt Polgármester- és Képviselőjelöltek!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hagy a Danubia Televízió 2017. április 28-án, pénteken 18 órai kezdettel a jelöltek számára közös bemutatkozási lehetőséget biztosít azonos feltételek mellett. A kamerákkal rögzített fórum lebonyolításának részletei még kidolgozás alatt állnak. Április 20-ig elküldjük a Helyi Választási Iroda vezetőjének a fórum menetéről szóló leírást, melyet ő juttat majd el Önökhöz.

A fórum felvételeit vágatlanul közvetíti a Danubia Televízió 2017. május 6-tól 12-ig minden nap az esti órákban, továbbá a televízió youtube csatornáján is megtalálható lesz a felvétel.

Kérjük, hogy a szervezés megkönnyítése érdekében mielőbb szíveskedjenek visszajelezni a danubiatv@gmail.com e-mail címen, hogy részt kívánnak-e venni a fórumon.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Danubia Televízió adásában és képújságán ingyenes politikai reklám közzétételére biztosítunk lehetőséget az alábbiak szerint:

Politikai reklám közzététele a Képújságban:

A Danubia Televízió képújságában fordulónként minden polgármester- és képviselőjelölt számára 1 percnyi műsoridőt biztosít. A képújságon lehetőség van több oldal egymás utáni megjelenítésére képpel, szöveggel. 1 percnyi műsoridőben legfeljebb 120-140 szó megjelenítése lehetséges, de ennél sokkal kevesebb a javasolt.

A megjelenítésre szánt politikai reklám formai követelményei:

-          Power Point programmal megszerkesztett kész hirdetést tudunk csak elfogadni (16:9 képarány, javasoljuk, hogy a szöveg karakterenként jelenjen meg, mert úgy olvashatóbb)

-          Igény esetén a hirdetés elkészítésében díjazás ellenében segítséget nyújtunk a Danubia Televízió irodájában (1.500.- Ft/ óradíj)

Anyagok leadási határideje:

-          2017. április 19., 26., május 3. (szerda) 16 óra

A megrendelés módja:

- kizárólag e-mailben a danubiatv@gmail.com címre elküldött, a fenti formai követelményeknek megfelelő reklámanyagot tudunk megjeleníteni

- határidőn túl megküldött reklámanyag csak a következő heti adásba kerülhet be

- hibásan megküldött reklámanyag megjelenítését nem tudjuk vállalni

- az esetleges hibákról a beküldést követő 1 munkanapon belül értesítjük a reklámanyag beküldőjét

- a megrendelés csak egy hétre szól, amennyiben következő héten is szeretné a megjelenést, szerdán 16 óráig ismételten el kell küldenie a megrendelőt

Az időben megküldött, kész politikai reklámanyagok megjelenése:

                A Danubia Televízió adásában:

 A szerdai beküldést követő szombat délutáni képújság blokkjában jelenik meg először a hirdetés, a beküldések sorrendjében, és következő szombat délelőtti képújság-blokkban látható utoljára.

                A Danubia Televízió honlapján és Youtube-csatornáján:

A szerdai beküldést követő szombaton 10-12 óra között jelenik meg az új képújság.

 


 

Egyéb információ a képújságról:

A Danubia Televízió adásában naponta háromszor látható kb. 1-2 óra hosszan a képújság.

Rovatok:

  1. Települések közérdekű közleményei, programjai
  2. Fizetett hirdetések (vállalkozások fizetett reklámjai)
  3. Állásajánlatok hirdetése (ingyenes szolgáltatás a helyi vállalkozások, intézmények számára)
  4. Politikai reklámok

A Képújság hossza fordulónként általában 10-30 perc.

Az esetleges választási fórum megtartásának idejéről és helyszínéről szóló tájékoztatást külön teszi közzé a televízió a települések rovataiban. Az információ megküldésének határideje megegyezik a politikai reklámanyagok leadási határidejével!

Politikai tartalmú reklámfilm közzététele:

A Danubia Televízió közösségi médiaszolgáltatóként ingyenesen teszi közzé a  politikai reklámfilmeket az alábbi, valamennyi jelölt számára egyenlő feltételek szerint:

Képviselő-jelöltek maximális reklámideje: 1 perc

Polgármesterjelöltek maximális reklámideje: 1,5 perc

(Ettől lefelé lehet csak eltérni.)

Politikai reklámfilm televízióhoz eljuttatásának módja:

Az igénylést és a reklámfilmet írásban lehet elküldeni a danubiatv@gmail.com  e-mail címre. A határidők azonosak a Képújságban megjelenő politikai reklámok leadásának határidejével.

A reklámfilm elkészítése nem a televízió feladata. A jelöltek a kész reklámfilmet kizárólag elektronikus úton juttathatják el a fenti e-mail címre. A videó beérkezéséről legkésőbb 1 munkanapon belül visszajelzést küldünk. Hibás videó elküldése esetén 1 munkanapon belül értesítést küldünk, és csak abban az esetben van lehetőség a javított videó adásba szerkesztésére, ha az a fenti határidő előtt megérkezik az e-mail címre.

Beküldendő reklámfilm formátuma: mp4, mpeg, avi, vob, wmv

Politikai reklámfilmek megjelenése:

- a politikai reklámfilmeket a Képújságon megjelenő reklámokkal azonos napokon, tehát a szerdai határidőt követő szombaton a 10 és 19 órakor kezdődő Híradó előtt és után a kész reklámfilmek beérkezésének sorrendjében vetítjük. A reklámfilm következő héten történő ismételt vetítéséhez szerdáig új megrendelést kell írásban elküldeni.

Igény esetén segítséget nyújtunk reklámfilm készítésében is az alábbi költségtérítés mellett:

Forgatás és vágás a televízió műszaki felszerelésével fullHD minőségben:  60 Ft/perc (3,600.- Ft/óra)

Utómunka, vágás a Danubia Televízió stúdiójában, vagy előre egyeztetett helyszínen. 

Elérhetőségeink:

Danubia Televízió Nonprofit Kft.  2022 Tahitótfalu, Mátyás király u. 3.

e-mail: danubiatv@gmail.com   Tel.: 06-70-940-5034, 06-30-9648-329

Tahitótfalu, 2017. április 12.