A Mogyoróhegy- és a Plintenburg Étterem szakácsai is igazi vadínyencséggel készültek: előbbi gyöngyhagymás vaddisznóragut burgonyafánkkal és áfonyalekvárral, utóbbi szarvasfilét erdei gombával, barnamártással, áfonyával és burgonyakrokettel kínált. A Sparhelt Bisztró hideg tésztaraguval ajánlotta füstölt szarvaspecsenyéjét, a Panoráma Étterem pedig narancsos ribizlimártással és tobozburgonyával tálalta a szarvashúst. A Sirály Étterem a többféle ízesítésű rostonsültet kínált, az Étkek Háza vaddisznópörköltöt, a Reneszánsz étterem pedig setésoldalast hozott a rendezvényre. A Szent Korona Pékség desszertként szilvás gombócot, répatortát és tönkölyös kockát készített. A Zugfőzde Pálinkamúzeum képviselői a kóstoló mellett meg is mutatták, hogyan lehet csokoládés édességből és meggypálinkából macsarponés tortát készíteni. A lakoma mellett Csathó Pál, a Visegrádi Borbarátok Társaságának alapítója borral kínálta a vendégeket, a Portéka színpad a Vásári komédia című darabbal szórakoztatta a gyerekeket, este pedig a One more night együttes játszott.