A művészet szeretete már gyermekkorában megérintette, keresztapja festőművész volt. Mindig fontos volt számára, hogy egyedi, kézzel készített tárgyak vegyék körül. 

Dani Viki elmondta, hogy a viksid-udvar elnevezés abból ered, hogy őt főiskolás kora óta Viksinek becézik, ebből alakult az első e-mail címe is, így született a viksid márkanév. Az alkotóudvar létrehozását pedig az ihlette, hogy az elmúlt években számos művészudvart látogatott meg, belőlük merítette az ötletet. Élményt szeretne adni az embereknek, mert úgy látja, abból nagy hiánya van mindenkinek. Viki elárulta azt is, hogy jó stratégiákkal rendelkezik szorongásai leküzdésére, ás ezt szívesen megosztja másokkal is. Nem direktben, nem tolakodóan, de aki eljön a viksid udvarba, talán érteni, érezni fogja ezt.

A tervek szerint legközelebb ősszel nyit ki a viksid-udvar, és jövőre is folytatódik a közösséget is összekovácsoló rendezvénysorozat, amelyet évi háromszor, négyszer kívánnak megtartani. A rendezvény programját plakátokon és az interneten fogják meghirdetni. Érdemes lesz figyelni az információkat!